fbpx

Kontakt Frederikssund

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi holder sommerferielukket i Frederikssund afd. fra d. 11-07-24 - 04-08-24

Åbningstider

*Salgsafdeling

Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Lørdag *

09:30 – 10:00
Søndag 11:00 – 15:00
* Lørdag åben for udlejning

Værksted

Mandag – Fredag 08:00 – 16:00
Lørdag 10.00 – 13.30
Søndag Lukket

I vores afdeling i Frederikssund står fire service-mindede medarbejdere klar til at byde dig indenfor. Her kan du udforske vores udvalg af næsten nye premium-biler, som er nøje udvalgt efter vores krav til stand, udstyr og kilometertal. Med Brdr. Dans erfaring og netværk får du altid en fantastisk bil til en lige så fantastisk pris.

I Frederikssund finder du elegante premium-biler fra Audi, BMW, Mercedes og VW, solide Ford og andre favoritter som Citroën, Peugeot, Skoda, Seat, Kia med flere. Der er noget for enhver smag og ethvert budget. Hvis du har ønske om en bil, vi ikke har på lager, skal du bare spørge. Vi kan skaffe det meste hjem.

Din gamle bil kan naturligvis indgå i handlen. Så ønsker du at bytte din gamle bil for en næsten ny premium-bil, så kom ind og snak med os. Du får den til markedets bedste pris med 12 måneders fuld garanti oveni.

Reparation af alle mærker

Vi har eget værksted i Frederikssund, som kan servicere og reparere alle bilmærker. Værkstedet er lige som Brdr. Dans værksteder i Hundested og Hillerød en del af Magneti Marelli Checstar-kæden. Magneti Marelli har siden 1919 udviklet og distribueret reservedele i en kvalitet, der fuldt ud matcher de originale. Det er din garanti for service fra øverste hylde – til markedets stærkeste priser.

Vidste du, at vi tilbyder undervognsbehandling i vores SUVO-center i Hundested?

Her har vi også pladeværksted og lakeringscenter. Du får den samme tryghed og gode pris, som du er vant til, på alle vores ydelser – uanset om du besøger os her, i FrederiksundHillerød eller i Hundested.