fbpx

Finansiering

Finansiering gennem AL-Finans

Du får følgende fordele med lån

Når du låner penge til ny bil gennem AL Finans, kan du trække dine rente udgifter fra i Skat
Har du ikke længere brug for bilen, kan du sælge den og indfri lånet
Ændrer din økonomi sig, kan du vælge at nedbringe dit lån hurtigere
Du behøver ikke at kende dit kørselsbehov flere år frem i tiden
Du kan selv vælge, hvordan du vil vedligeholde bilen og hvilke mekanikere, du vil bruge

Billån – Finansier din bil hos AL-Finans

De færreste har penge til at betale en ny bil selv – derfor er langt de fleste nødt til at tage et billån og dermed have en investering i form af en bil. Hos AL Finans er der fuld gennemsigtighed. AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive billån til både private og erhvervskunder. Du har også mulighed for at benytte vores billånsberegner, så du hurtigt kan få en indikation af hvad din månedlige ydelse på dit billån bliver.

Hvorfor vælge et billån hos AL Finans

Hos AL Finans er det hurtigt at søge billån, vi svarer dig hurtigt på din ansøgning og så er det nemt. Du kan med få klik igennem vores billånsberegner få din månedlige ydelse på dit billån. Hvis din økonomi ændre sig og du vil indfri dit lån før tid kan du til enhver tid gøre det. Du skal blot kontakte AL Finans, så hjælper vi dig med indfrielsen af dit billån.

Billån med fast eller variabel rente

Det kan være svært at vide om man skal vælge fast eller variabel rente på sit billån. Det er en rar sikkerhed at have, at man er helt sikker på sin ydelse hver måned. Det er du, når du vælger en fast rente. Ydelsen på billån med fast rente vil være lidt højere end på et billån med variabel rente, fordi der til gengæld ikke er risiko for den kan stige ligesom der variable rente kan gøre. En variabel rente på dit billån kan gå op og ned, den følger satserne fra Nationalbanken. Fordelen ved at vælge en variabel rente er, at det som udgangspunkt er billigere end en fast rente. Men hos AL Finans skal du ikke bekymre dig om at den månedlige ydelse på dit billån ændres, hvis renten stiger. Vi forlænger blot lånets løbetid, hvis renten stiger i lånet løbetid.

Låne muligheder hos AL-Finans:

Billån med 20% i udbetaling

Perfekt til dig der har brug for en ny bil og ønsker at lægge en udbetaling.
 Attraktiv rente
Fleksibel tilbagebetaling efter aftale
Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år

Billån til private i samarbejde med Nordania Finans

Hvis du ikke ønsker at købe din bil kontant, tilbyder vi hos Bilhuset Engmark, konkurrencedygtige billån med fordelagtige betingelser i forbindelse med dit bilkøb.
Det behøver ikke at være svært eller tage lang tid at ansøge om lån. Vores samarbejdspartnere har gjort det nemt at ansøge om et lån. Det tager typisk kun 5 minutter at få svar på låneansøgningen.

Når din finansiering af bil er godkendt er du kunde hos Nordania Finans og ved at få finansiering igennem dem får du også en række fordele. Blandt andet kan du vælge, at udskyde ydelsen en periode, hvis du har brug for ekstra luft i økonomien. Finansiering af bil gennem Nordania Finans giver dig også mulighed for, at tegne en SAFE-forsikring, der betaler dine ydelser i tilfælde af sygdom, arbejdsløshed eller dødsfald.

Kontakt Bilhuset Engmark og lad os hjælpe dig med at finde den løsning der passer bedst til dig.

Billån med 20% i udbetaling

Perfekt til dig der har brug for en ny bil og ønsker at lægge en udbetaling.

Attraktiv rente
Fleksibel tilbagebetaling efter aftale
Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år

Billån – uden udbetaling

Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ikke har lyst til at lægge udbetaling.

Løbetid op til 96 måneder​
Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år
Fremvis årsopgørelse og lønsedler som dokumentation for indkomstforhold