fbpx

Undervognsbehandling

Undervognsbehandling kan forlænge levetiden på din bil

Det danske klima er hårdt ved bilerne, og rustbeskyttelsen fra fabrikken er ofte utilstrækkelig til at beskytte din bil. Vi tilbyder områdets bedste rustbeskyttelse til din bil. Vi bruge udelukkende certificerede produkter fra anerkendte leverandører, og vores mekanikere er specialister. Bestil tid på vores værksted her.

PAS PÅ! Rustmonstret kommer!

Bilejerens værste mareridt. Den kommer snigende og angriber bilen fra alle sider, og den er verdensmester i at gemme sig i hulrum og bag skærmkasser, hvor den i skjul guffer løs på metallet. Rustmonstret elsker det danske klima med al sin fugt og salt, og den æder alle slags biler, nye som gamle – også din! Hvis du ikke passer på!

Lad SUVO bekæmpe rustmonstret! Vores undervognsbehandlinger beskytter din bil mod rustmonstret, og vi holder den i skak, hvis den allerede har bidt sig fast.

Undervognsbehandling

i Hillerød og Frederikssund

Hos Bilhuset Engmark foretager vi også undervognsbehandling på din bil. Vi benytter udelukkende kvalitets godkendte produkter fra SUVO, når din bil skal have en undervognsbehandling. Det gør vi for, at sikrer det bedste resultat, der beskytter din brugte bil maksimalt mod rust.

Sne, sjap, grus og ikke mindst vejsalt sætter sine uundgåelige spor på din bil. Ofte på steder, hvor du først opdager det, når det er for sent! Derfor er det en rigtig god idé, at få foretaget en undervognsbehandling hos Bilhuset Engmark i Hillerød.

Selvom du i de fleste tilfælde er dækket af fabrikanternes rustgaranti, er det en god idé at supplere med en mere omfattende rustbeskyttelse, hvis du ønsker din bil et langt og godt liv.

Undervognsbehandling med SUVO

Det er vigtigt for os, at din bil får den bedste behandling, når du benytter vores autoværksted. Derfor samarbejder vi med SUVO, som er den førende udbyder inden for rustbeskyttelse på markedet.

SUVO er så sikre på deres produkt, at de kan tilbyde 17 års garanti, såfremt din bil får foretaget første rustbeskyttelses behandling inden den fylder 2 år.

Sæson for undervognsbehandling

Der er som sådan ikke nogen sæson for, hvornår det er en god idé at få en undervognsbehandling, men vi oplever en tendens til, at de fleste får en undervognsbehandling op til vinterperioden, hvor vi har særligt hårdt vejr i Danmark for vores biler. Din bil kan sagtens få en undervognsbehandling om sommeren og stadig være lige så beskyttende om vinteren. Det er vores valg af produkter, der gør det muligt.

Der er også mange, der vælger at få en undervognsbehandling i forbindelse med et serviceeftersyn. Det er smart fordi din bil kun skal på autoværksted én gang i stedet for 2.

Besøg vores autoværksted i Hillerød, så giver vi dig et godt tilbud på undervognsbehandling af din bil.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.