Undervognsbehandling

Undervognsbehandling kan forlænge levetiden på din bil

Hos Bilhuset Engmark i Hillerød foretager vi også undervognsbehandling på din bil. Vi benytter udelukkende kvalitets godkendte produkter fra PAVA, når din bil skal have en undervognsbehandling. Det gør vi for, at sikrer det bedste resultat, der beskytter din brugte bil maksimalt mod rust.

Sne, sjap, grus og ikke mindst vejsalt sætter sine uundgåelige spor på din bil. Ofte på steder, hvor du først opdager det, når det er for sent! Derfor er det en rigtig god idé, at få foretaget en undervognsbehandling hos Bilhuset Engmark i Hillerød.

Selvom du i de fleste tilfælde er dækket af fabrikanternes rustgaranti, er det en god idé at supplere med en mere omfattende rustbeskyttelse, hvis du ønsker din bil et langt og godt liv.

Undervognsbehandling med PAVA

Det er vigtigt for os, at din bil får den bedste behandling, når du benytter vores autoværksted. Derfor samarbejder vi med PAVA, som er den førende udbyder inden for rustbeskyttelse på markedet.

PAVA er så sikre på deres produkt, at de kan tilbyde “Levetidsgaranti”, såfremt din bil får foretaget første rustbeskyttelses behandling inden den fylder 2 år.

Sæson for undervognsbehandling

Der er som sådan ikke nogen sæson for, hvornår det er en god idé at få en undervognsbehandling, men vi oplever en tendens til, at de fleste får en undervognsbehandling op til vinterperioden, hvor vi har særligt hårdt vejr i Danmark for vores biler. Din bil kan sagtens få en undervognsbehandling om sommeren og stadig være lige så beskyttende om vinteren. Det er vores valg af produkter, der gør det muligt.

Der er også mange, der vælger at få en undervognsbehandling i forbindelse med et serviceeftersyn. Det er smart fordi din bil kun skal på autoværksted én gang i stedet for 2.

Besøg vores autoværksted i Hillerød, så giver vi dig et godt tilbud på undervognsbehandling af din bil.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores biler, ydelser eller vil du gerne ringes op?

Pin It on Pinterest