fbpx

Autoværksted Hillerød og Frederikssund

Autoværksted

Ring på telefon 48 25 22 20 og få et fast tilbud

Bilhuset Engmark er ikke bare forhandler af brugte biler. Vi har også vores eget autoværksted med erfarne mekanikere, der udfører alle typer af reparationer på brugte biler – Uanset bilmærke og model.

Alle biler bliver udsat for slidtage, når vi køre i dem og derfor kan det ikke undgås, at bilen indimellem har brug for, at komme på autoværksted. Biler kan gå i stykker af forskellige årsager, så selvom du har en bilka-bule, et stenslag eller et pludseligt opstået motorproblem, så kan vi klare det på vores autoværksted i Hillerød eller Frederikssund.

Hente/bringe service

Det er rigtig træls, at skulle have logistikken til at gå op, når din bil skal på autoværksted. Derfor har vi hos Bilhuset Engmark valgt, at gøre det så nemt for dig som muligt.

Vi tilbyder nemlig at hente og bringe din bil til og fra vores autoværksted i Hillerød. Så slipper du for besværet med, at skulle med offentlig transport, have fri fra arbejde eller lign.

Mærkeuafhængigt autoværksted i Hillerød og Frederikssund

SERVICE MED FABRIKSGARANTI!

Vidste du, at …

EU-reglerne giver dig frihed til at vælge, hvilket værksted du vil – med garanti!

I henhold til gældende EU-regler kan du frit vælge, om du vil benytte at mærkeværksted eller et uafhængigt værksted til at servicere din bil – uden at det får indflydelse på bilens fabriksgaranti. Kravet er blot, at værkstedet servicerer og reparerer bilen efter producentens forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet – OE kvalitet (OE = Original Equipment).

Hos Bilhuset Engmark bruger vi udelukkende reservedele i OE-kvalitet!

Vi har desuden adgang til biltekniske data, og på den måde følger vi producenternes forskrifter. Det betyder, at din bil bliver serviceret, som bilfabrikkerne kræver det og du dermed bevarer din garanti, når du benytter Bilhuset Engmark, som dit lokale autoværksted.

Kontakt os gerne hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores moderne og professionelle værksted!

Magneti Marelli

Reservedele af Original Kvalitet

Magneti Marelli er en stor producent af forskellige bildele. Firmaets hovedkvarter er beliggende i Corbetta, Italien. Firmaet fremstiller ikke kun bildele, men ejer også en kæde af værksteder, Magneti Marelli Checkstar. Det er en partner for mange racerbilhold inklusiv F1. De fremstiller en produktserie til biltuning.

Magneti Marellis baggrund

Magneti Marellis historie startede i 1919. Firmaet blev grundlagt af Ercole Marelli og sammen med FIAT var de kendt som F.I.M.M. (Fabbrica Italiana Magneti Marelli) og fremstillede elektrisk udstyr. Nu om dage udvikler de elektronik til biler og arbejder aktivt på at opfinde intelligete systemer, der er i overensstemmelse med de højeste miljøkrav og sikkerhedskrav.

Magneti Marelli findes i 19 lande i Europa, Asien, Nord-og Sydamerika. Firmaets struktur omfatter 89 fabrikker, 12 udviklings- og forskninscentre og 30 montageenheder. Antallet af ansatte overstiger 40.000 personer. Firmaets omsætning udgjorde i 2015 7,3 mio. €.

Magneti Marellis bildele udstyres i Mercedes-Benz, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Citroën, Peugeot, Renault, Volvo og BMW. Originale dele bruges også af Volkswagen og General Motors. Dele til reservedele fremstilles også under navnet Magneti Marelli.

Magneti Marelli bildele

  1. Elektroniske systemer. Denne kategori omfatter mere end 500 dele inklusiv instrumentgrupper, instrumentdisplays og satellitnavigation. Når de udvikles er der ikke kun fokus på kvaliteten, men også på designet. Alle Magneti Marelli instrumenter er en kombination af præcision, pålidelighed og individuel stil.
  2. Suspensionssystemer. Avet af stive materialer med et lag, der kan modstå rust. Som hovedregel kommer de med gummibøsninger, forsegling og monteringsdele.
  3. Udstødningssystemer. Denne kategori omfatter katalysatorer, efterbehandlingssystemer til reduktion af NOx, lyddæmpere og andet udstyr. Til produktionen bruges materialer, der kan modstå høje temperaturer og kemiske stoffer. Alle produkterne er i overensstemmelse med de miljøkrav, der er for højtydende udstødningsfiltre.
  4. Motorer og gearkasser. Grundet installeringen direkte I injektionssystemet under højt tryk i GDI-motorer, har udviklerne sikret en mindskning i kuldioxidudledningen på op til 13 %. Turboladersystemet tillader en reducering af størrelsen på drivaggregatet, uden det mister sin kraft. Dieselmotorer er designet på multijetprincippet. Magneti Marelli specialiserer sig i sekventielle gearkasser. Brugen af dem i hydraulisk aktivering øger gearkassen aktiveringshastighed og forbedrer køretøjets sportsegenskaber.
  5. Lys til køretøjer. Virksomheden tilbyder banebrydende teknologier, for eksempel IR og adaptiv belysning, for at forbedre sigtbarheden, når man kører om natten eller om dagen.
  6. Dele til brug ude og inde. Er indbegrebet af kvalitet, ergonomi og stil. Smukke, glatte paneler, mange plastholdere og et utal af farver, der vil behage selv den mest kræsne æstet.

Til reservedelsmarkedet fremstiller firmaet også viskere, vinduesregulering, gasfjedre, filtre, batterier, tændrørsledninger, bremseklodser, pumper, kofangere og andre dele.