Booking – Bilhuset Engmark i Hillerød

Hos Bilhuset Engmark tilbyder vi periodisk serviceeftersyn i Hillerød, der lever op til de gældende lovkrav på området. For at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi gjort det muligt at booke online. Udfyld formularen og send den ind til os, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan og aftaler en endelig tid med dig.

Derfor skal du overholde dine serviceeftersyn på din bil
  1. Et serviceeftersyn er med til at forebygge skader og fejl på din bil.
  2. Et serviceeftersyn nedsætter risikoen for drift- og sikkerhedsmæssige problemer med din bil.

Book din tid til et serviceeftersyn hos os i formularen, så vender vi tilbage med et konkret tidspunkt.

Hvor ofte skal jeg have foretaget et serviceeftersyn?

Hvor ofte din bil skal have foretaget et serviceeftersyn afhænger af flere ting. Ofte vil vi anbefale, at service på bilen, når den har kørt mellem 10.000 og 30.000 km. Køres der kun lidt i bilen vil et årsinterval være gældende i stedet, som typisk er hvert eller hvert andet år. Den konkrete anbefaling vil ofte afhænge af bilens mærke og årgang.

Serviceeftersyn på abonnement

Hos Bilhuset Engmark tilbyder vi serviceeftersyn på abonnement. Det kalder vi et serviceabonnement. Når du har et serviceabonnement hos Bilhuset Engmark skal du aldrig mere huske på, hvornår det er tid til serviceeftersyn igen. – Det gør vi for dig! Vi sender dig en

Hvad er et serviceeftersyn?

Et serviceeftersyn kan bestå af flere ting. Nogle gange kan der være behov for, at få foretaget et større eftersyn end sidste gang.

  1. Lille serviceeftersyn: Er stort set det samme som et olieskift, men derudover foretager vi også en kontrol af instrumenter, rens og smøring af bremser, vurdering af dækmønster, kontrol af udstødning samt en kontrol af styretøj og undervogn.
  2. Stort serviceeftersyn: Et stort serviceeftersyn er ren kærlighed til din brugte bil. Her skiller vi bremserne ad og renser dem. Vi renser og smøre også gear-/bagtøjsolier samt skifter pollen- og brændstoffilter.

Hvilken type serviceeftersyn din brugte bil skal have, vil vi altid fortælle dig inden vi går i gang. Opdager vi fejl og mangler på din bil, som kræver ekstra omkostninger vil vi altid ringe til dig for, at gøre dig opmærksom på dette. Du har altid mulighed for, at vælge at vi ikke skal foretage reparationen, men vi anbefaler det.

Hvad ønsker du at få lavet?


 

Oplysninger om dig:


 

Oplysninger om reparationen:

Jeg er indforstået med at aftalen først er gældende når Bilhuset Engmark har kontaktet mig og vi har aftalt en endelig tid.

Pin It on Pinterest