Autobranchen Danmark

Bilhuset Engmark A/S er medlem af brancheforeningen AutoBranchen Danmark – det tidligere DAF.

DAF / Autobranchen Danmark har siden 1936 været brancheforening for landets bilforhandlere, på tværs af mærker og beliggenhed, og har i dag omkring 560 medlemmer der samlet beskæftiger 15.000 medarbejdere og omsætter for cirka 45 milliarder årligt.

Hvad betyder det for dig som kunde i Bilhuset Engmark?

Troværdig kundepolitik

Som medlem af AutoBranchen Danmark garanterer vi en troværdig kundepolitik med hensyn til priser, leveringsbetingelser og øvrige ydelser uden krænkelser af ret eller aftaler.

Miljøbevidst affaldshåndtering

Miljøbelastende affald, som spildolie, filtre og batterier, håndteres og afhændes korrekt og efter gældende regler. Op i mod 85% af spildolien bliver omdannet og 65% genanvendes

Sikkerhed i handlen

Medlemmer af AutoBranchen Danmark er tilsluttet det private, godkendte klagenævn Ankenævn for Biler der behandler forbrugerklager ved bilkøb over kr. 100.000 eller værkstedsydelser over kr. 1.500

God service og kvalitet

AutoBranchen Danmark-værksteder er alle underlagt streng kontrol af Teknologisk Institut af såvel udstyr og værktøj, som udført arbejde.

Gode tilbud

Med mere end 500 medlemmer, er DAF en stærk samarbejdspartner for den enkelte forhandler, der igennem sit medlemskab får mulighed for at trække på fællesskabet – til fordel for dig som kunde! Som et eksempel kan nævnes Autobranchen Danmark Forsikring til yderst attraktive priser!

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores biler, ydelser eller vil du gerne ringes op?

Pin It on Pinterest