100% Autotjek

100% Autotjek er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, der altid giver kunden en professionel og objektiv rådgivning omkring køb og salg af biler.

100% Autotjek er ikke underlagt nogen importørorganisation, og kan derfor frit rådgive kunderne om mærke og model uden særinteresser.

Det vigtigste hos 100% Autotjek er at tilbyde:

Sikkerhed og tryghed i handlen
Stort udvalg af kvalitetsbiler
Veluddannede fagfolk og høj personlig service
Totalleverandør inden for biler
Alle mærker og modeller
Fem simple budskaber med stor betydning, som vi alle arbejder med i vores bestræbelser på, at skabe den bedste oplevelse, når du køber ny eller brugt bil hos Bilhuset Engmark.

Hos Bilhuset Engmark betyder 100% Autotjek:

Tryg bilhandel hele vejen – at vores biler har alle været forbi en uvildig synshal, hvor den får det grundige 100% Autotjek efter en brugtbilstest – det gælder lige fra kilometertjek til motorens stand og de helt små detaljer.

Brugtbilstjekket betyder, at bilen er fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal. Du har desuden garanti for restgæld og kilometergaranti. Når en brugt bil har fået et 100% Autotjek har du således tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet.

Tryghedsforsikring:

– at du kan du tegne en forsikring, der dækker omkostningerne ved de fleste store værkstedsregninger på bilen.

I samarbejde med Forsikringsselskabet AutoConcept har 100% Autotjek udviklet en forsikring, der ikke bare er billig og omfattende i sin dækning, men som også gør dit liv som bilist en hel del nemmere. Forsikringen er i forbindelse med bilkøb, ligesom en ejerskifteforsikring på huset, hvor du kan få dækket eventuelle skader i en periode efter tegningen.

Med en Autotjek Tryghedsforsikring er bilen kontrolleret på en lang række punkter, inden den bliver indtegnet, hvilket giver dig sikkerhed for at bilen er i orden.

Forsikringen dækker mod en lang række uforudsete nedbrud på din bil, og gør, at du hverken skal betale arbejdsløn, reservedele eller moms, når din bil får en dækningsberettiget reparation.

En Autotjek Tryghedsforsikring er en forlængelse og udvidelse af den fordelagtige 12 måneders Autotjek-garanti, som følger med, når du køber en brugt bil med 100% Autotjek. Tryghedsforsikringen er markedets bedste sikring mod uventede udgifter til din bil. Forsikringen er derfor til dig, der ønsker øget økonomisk tryghed i driften af din bil.

Er uheldet ude med nedbrud, skade eller havari, er der frit værkstedsvalg i hele EU og EØS.

Fordelagtig finans – at vi tilbyder et af landets billigste og nemmeste billån

Så snart du har fundet din drømmebil, finder vi den løsning, der passer til netop dig og dine behov – og din økonomi.

Kompetente fagfolk – at vi løbende både videreuddanner vores medarbejdere og opdaterer vores værksted.

Dermed er vi hele tiden er á jour med den nyeste teknologi, og kan udføre service og reparationer på alle bilmærker, uanset årgang – og naturligvis uden at det påvirker en eventuel fabriksgaranti!

Vejhjælp – at vi kan tilbyde dig et attraktivt abonnement på landsdækkende vejhjælp, når du køber en bil hos os, der har gennemgået 100% Autotjek Brugtbiltjek.

Der ud over har vi vores Hente / Bringe-service, hvor vi henter og bringer dig eller din bil i lokalområdet.

Stort Udvalg – at vi altid har et stort udvalg i brugte kvalitetsbiler. Naturligvis!

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores biler, ydelser eller vil du gerne ringes op?

Pin It on Pinterest